Krimpnetten vloerverwarming

Maximaal comfort met minimale overlast.
Zonder extra kosten.

Is er geen dekvloer aanwezig en infrezen is niet mogelijk? Kies dan voor vloerverwarming op krimpnetten. Naast de standaard voordelen van vloerverwarming (20% energiebesparing, betere en aangenamere warmteverdeling, gezondere lucht in huis en eindelijk af van die ontsierende radiatoren) bieden krimpnetten vele andere voordelen. 

Of bekijk eerst wat onze tarieven zijn

Voordelen van krimpnet vloerverwarming

Naast de standaard voordelen van vloerverwarming (30% energiebesparing, betere en aangenamere warmteverdeling, gezondere lucht in huis en eindelijk af van die ontsierende radiatoren) bieden krimpnetten ook andere voordelen, namelijk:

N

Krimpnetten kunnen gelegd worden op elke vloer.

N

Ongeïsoleerde vloeren kunnen desgewenst geïsoleerd worden.

N

De warmte wordt langer vastgehouden.

N

Binnen 4 weken gelegd.

Rendement van krimpnetten als vloerverwarming

Het precieze rendement van krimpnetten hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimte, het type krimpnet dat wordt gebruikt en de manier waarop het wordt gebruikt. In het algemeen kan worden verwacht dat krimpnetten een rendement van ongeveer 15% tot 20% hebben.

Werkwijze

Wij leveren een ALL-IN concept

Samen met onze partner Vakmansvloeren zorgen we voor een ALL-IN concept. Dat betekent dat we jou helpen vanaf het eruit halen van de oude vloer tot en met het bijvoorbeeld het leggen van een nieuwe PVC visgraat vloer met vloerverwarming.

Stap 1: Je oude vloer eruit

In samenwerking met onze partner Vakmansvloeren kunnen we jouw oude vloer verwijderen. Voorbeelden hiervan zijn: het verwijderen van een oude tegel vloer, oude verlijmde PVC vloer, linoleum vloeren en kurk vloeren.

Stap 2: Ondervloer vlak maken

Voor een perfect eindresultaat is een egale ondervloer essentieel. In samenwerking met onze partner Vakmansvloeren kunnen oneffenheden vlak gemaakt worden.

Stap 3: Krimpnetten leggen

Zodra de ondervloer egaal is kunnen wij aan de slag met het leggen van de krimpnetten. De vloer wordt allereerst vol gelegd met netten. Hierop worden de vloerverwarming slangen gevlecht. 

Stap 5: Sleuven dichtsmeren

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Stap 6: Afwerking

Nadat de vloerverwarming slangen zijn gemonteerd, kan de vloer afgewerkt worden met een zandcement of anhydriet dekvloer.

Stap 7: Je nieuwe vloer erin!

Kies je voor een nieuwe laminaat of PVC visgraat vloer? Dit legt Vakmansvloeren vervolgens.

Tip: ben je handig en wil je geld besparen. Vakmansvloeren heeft een eenvoudig concept/pakket waarmee je zelf aan de slag kunt.

Kosten krimpnetten leggen

De kosten van krimpnetten als vloerverwarming variëren van verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimtes, hoeveel m2 je nodig hebt en hoeveel groepen hieraan gekoppeld zitten. We hebben een eenvoudig overzicht opgesteld waar je jouw kosten kunt berekenen.

Hoe werkt krimpnetten leggen

Op de vloer kan rechtstreeks krimpnetten gelegd worden. Met een snelstopper worden de buizen vastgezet. Nadat de buizen mooi verdeeld liggen op de krimpnetten kan de dekvloer gestort worden. Hierbij moet je rekening houden met minimaal 50 mm dekvloer. De buizen liggen hierdoor dieper en het duurt langer voordat de dekvloer opgewarmd wordt. Het voordeel hiervan is dat wanneer de dekvloer eenmaal verwarmd is dit zal zorgen dat het warmte langer vasthoudt. 

 

Uitsluitend hoogwaardig materiaal

Door onze 23 jarige ervaring in de business to business industrie hebben wij de benodigde vakkennis en kwalitatieve apparatuur om minimale overlast te creëren. We maken bijvoorbeeld uitsluitend gebruik van materiaal die door ons veelvuldig toegepast is en waarvan wij overtuigd zijn dat dit de beste oplossing is. De door ons gebruikte buizen zijn KOMO gecertificeerd en heeft 10 jaar fabrieksgarantie met verzekering voor gevolgschade. De productgarantie bedraagt 30 jaar.

Op de pomp heb je een garantie van 2 jaar, op de behuizing 5 jaar. De pomp wordt geplaatst op een opgelaste extra voetplaat, zodat de bevestigingsboutjes van de pomp niet door de koker gedraaid zijn. De pomp is dus droog gemonteerd, waardoor lekkages op de pompbevestiging zijn uitgesloten.

Reviews

Klanten aan het woord

Kennisbank

Alles wat je moet weten over vloerverwarming

Vloerverwarming leg je niet zomaar, maar neem je voor de komende tientallen jaren. Om zeker te zijn van je zaak delen we al onze kennis rondom vloerverwarming door middel van onderstaande artikelen.

Bekijk onze kennisbank

Offerte aanvragen

Weten wat het jou gaat kosten?

  Binnen 8 uur ontvangen.

  Digitaal jouw offerte ondertekenen.

  Heldere voorwaarden: geen gedoe achteraf. 

  Binnen 4 weken gelegd.