Infloor Zakelijk

23+ jaar ervaring in de bouw

Wij verzorgen de gehele voorbereiding, aanleg en installatie van vloerverwarming voor renovatie- of nieuwbouwproject. Met ons totaalpakket en ALL-IN prijs laten we altijd een werkende installatie achter. Daar hoeft geen monteur meer aan te pas te komen. Onze professionals hebben graag persoonlijk contact, zodat we direct kunnen meedenken en adviseren in de uitvoering.

Al jaren werken we succesvol samen met diverse installatiebedrijven, aannemers en vloerenspecialisten, zoals Vakmansvloeren. Met gedegen legplannen en onderling contact leveren we prachtige projecten met veel efficiëntie en professionaliteit op. 

Zo behalen we een maximaal resultaat met minimale overlast.

of bel naar 0315 20 40 10

Renovatie

Vloerverwarming als duurzaam alternatief

Ben je als aannemer, installatiebedrijf of vloerenspecialist betrokken bij een renovatie, dan voorzien we je graag van advies en uitvoering voor het leggen van vloerverwarming. Het renoveren en daarbij verduurzamen van woningen, kantoren, panden of bedrijven gaat namelijk in sneltreinvaart.

Ook bij renovatieprojecten hebben we een totaalconcept met een ALL-IN prijs. Moet de oude vloer eruit en de nieuwe vloer erin? We regelen het graag. Je hebt altijd direct contact met onze professionals wat zorgt voor korte lijnen, professioneel advies en eerlijke prijzen.

De meest gekozen vloerverwarming bij renovatie is frezen. Frezen kan in de bestaande dekvloer, wat gunstiger is bij een renovatie.

Onze samenwerkingen

Nieuwbouw

Vloerverwarming als nieuwe standaard

Wij zorgen voor efficiënte uitvoering van vloerverwarming in nieuwbouwprojecten. In de nieuwbouw worden meestal krimpnetten gebruikt voor de aanleg van vloerverwarming.  Maar is dit per huis verschillend, dan is dat voor ons geen probleem. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

We bieden een totaalpakket aan waarbij de vloerverwarming meteen goed wordt aangesloten. Is de woning klaar? Dan kan de vloerverwarming direct gebruikt worden door de nieuwe bewoners.

Heb je als aannemer, installatiebedrijf of vloerspecialist meerdere objecten die vloerverwarming moeten krijgen? Dan denken we graag mee in een projectprijs.